Inici del Contingut

Per què estudiar aquest Grau al Campus Igualada-UdL?

El Campus Universitari Igualada-UdL és el campus que la Universitat de Lleida té a la ciutat d’Igualada (Barcelona) i que està especialitzat en estudis d’EnginyeriaTICAdministració i Direcció d’Empreses i Ciències de la Salut.

En els darrers anys, el Campus Universitari Igualada-UdL ha consolidat la seva oferta formativa amb vuit titulacions (cinc graus, un doble grau i dos màsters), totes elles titulacions oficials a preu públic.

L'Enginyer@ en Organització Industrial i Logística és un perfil professional molt complet que té una doble formació en aspectes tècnics i de gestió. L'obtenció del títol dóna accés al Màster en Enginyeria Industrial i al Màster en Enginyeria del Cuir que s'imparteixen a l'Escola Politècnica Superior.

 

 

El Campus Universitari d'Igualada és un campus amb vocació de proximitat que aposta per aprenentatges Learn by Doing. T'oferim grups reduïts, avaluació continuada, tutories individualitzades, simulació, strategic play, pràctiques tutelades en empresa, treball final de grau amb tutorització i avaluació continuada, projectes integradors...

T'oferim un contingut tecnològic i de gestió ACTUALITZAT i RELLEVANT

El nostre model educatiu es basa en una experiència formativa integral: coneixements tècnics, competències específiques i "soft skills" 

T'ajudem a obtenir un perfil professional altament diferenciador i complet